OLVASNIVALÓK

 

Épp olvasom, hogy Singh Viki hosszan értekezett a súlyról és evésről, amivel egyet is értek nagyjából. DE, egyre többen - köztük ő is- hangoztatja, hogy "az a jó csaj, akit meg lehet markolni".

Sok megkeresést kapok egy ideje különböző cégektől, különböző tápkiegekre... Szárnyal a tápkiegészítők piaca, és miközben emberek lesznek milliárdosok abból, hogy mindenki szed mindent, csak kevesen teszik fel a kérdést, hogy valóban mennyi szükség van erre? Mennyire változtatja meg az életet? Jobbá teszi, esetleg hosszabbá? Minőségibbé?
Az első...

Most komoly kihívás előtt állok, mert valóra vált egy 23 éve dédelgetett álmom. Ez pedig azzal járt, hogy két teljes hónapig semennyit sem edzhettem. Mielőtt ez ember belefog nagyobb dolgokba, igyekszik eltávolodni tőlük és szemügyre venni azokat.


Miért kellene elgondolkodni, hogy valami ilyet adj ajándékba? Diétát, edzéstervet, táplálkozási oktatást...
Mert olyan időket élünk, amikor ez egészség a legnagyobb kincsünk Nem csak a vírus okán, de a borzalmas adatokat nézve is elönt az érzés, hogy kiabáljak!

Még mindig megosztó dolog a várandós nők edzése. Az orvosok és a védőnők kifejezetten ajánlják, míg a közhiedelem még mindig fenntartásokkal fogadja. 6 hónap után a véleményem az, hogy egy egészséges anya és magzat esetében a sport elengedhetetlenül fontos!

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?