OLVASNIVALÓK

 

Most komoly kihívás előtt állok, mert valóra vált egy 23 éve dédelgetett álmom. Ez pedig azzal járt, hogy két teljes hónapig semennyit sem edzhettem. Mielőtt ez ember belefog nagyobb dolgokba, igyekszik eltávolodni tőlük és szemügyre venni azokat.


Miért kellene elgondolkodni, hogy valami ilyet adj ajándékba? Diétát, edzéstervet, táplálkozási oktatást...
Mert olyan időket élünk, amikor ez egészség a legnagyobb kincsünk Nem csak a vírus okán, de a borzalmas adatokat nézve is elönt az érzés, hogy kiabáljak!

Még mindig megosztó dolog a várandós nők edzése. Az orvosok és a védőnők kifejezetten ajánlják, míg a közhiedelem még mindig fenntartásokkal fogadja. 6 hónap után a véleményem az, hogy egy egészséges anya és magzat esetében a sport elengedhetetlenül fontos!

Végre ismét kisütött a nap! - ez volt az első gondolatom, amikor ennek a bejegyzésnek nekifutottam. Talán ilyen érzés az, amikor egy kismama igazán jól érzi magát a bőrében! Mármint, olyan, mintha folyton derűs lenne, és teljesen független az időjárástól. Na jó, azért ez nem ilyen egyszerű, de valahogy mindig jó érzéssel gondolok a most zajló...

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?