Referenciák

Akik már megtapasztalták milyen velem dolgozni:

Erdeli Sabo Susanna

szülész / nőgyógyász orvos

"Ivett nagyon figyelmes, maximalista és odaadó ember, aki nagyon szereti a szakmáját és következetes az edzésekben, mert az egészséges fogyást célozza meg, amihez rengeteg erőt, türelmet és tanácsot ad, mivel ennek eléréséhez időre van szükség."

Krischneider Zsanett

Főállású anya / nemzetközi ügyfélszolgálat

"Már az első alkalommal megvolt az összhang. Kedves, közvetlen és határozott volt. Amit az ember első körben vár egy személyi edzőtől😊

Figyelmes és sokrétű. Minden óra után úgy éreztem, hogy hatásos munka volt. Bármiről lehet vele beszélni és biztos, hogy talál megoldást a problémára. Nagyon jó edző, örülök, hogy őt választottam.😊"

Újvári Alexandra

felsővezető, PR

"Ivett számomra egy nagyon jó döntés volt! Rengeteget fejlődtem mióta hozzá járok, pedi elotte is aktívan sportoltam. Keményen edzünk, hogy elérjük a kitűzött célt. A testem és a lelkem fejlődésére is jó hatással van. Egy nehéz nap után is át tud lendíteni és örömmel vetem bele magam az edzésbe. Szerintem fontos, hogy edző és az általa edzett között meg legyen az összhang. Én úgy érzem, hogy ez közöttünk meg van. Az órák pedig jó hangulatban telnek, így nem is esik olyan nehezemre a súlyokat emlegetni. 😄"

Dudás Zsanett

 4 gyermekes anya

"Ha Ivett, akkor miért? Mert ugyan olyan ember mint Te vagy Én, ugyan úgy hibázik. De! Sosem a munkájában és annak körülményein. Én már az első találkozás után meggyőződtem arról, hogy Ő az Én emberem, és ha rá hallgatok olyan lesz a testem ahogy azt elképzeltem. 
Megkaptam az első étrendem, ami számomra elengedhetetlen volt a változáshoz. Annyira jó érzés volt mikor életemben először dicséretet kaptam másoktól az elért eredményekèrt. Ami hozzá teszem több gyermekes anyuka ként, hogy nagyon szép eredmény. Ez mind nélküle nem ment volna, úgy ahogy azelőtt nem is ment. Igazából edzeni szakszerűen Ivettel kezdtem el, előtte csak hittem, hogy edzek. Mind emellett mikor azt látta rajtam, hogy mélyponton vagyok meghallgatott és együtt érzett Velem. Számomra Ő nem csak egy személyi edző hanem partner mindenben! ❤️❤️❤️🫶🏽"

Preininger Katalin

Értékesítési és fejlesztési manager

"Azért választottam Ivettet, mert ránéztem, és az első pillanattól szimpatikus volt. Tetszett a profi leírás, és hogy csak nőkkel dolgozik. Hiteles volt, nem "árult" csodamódszereket, technikákat. "

Fenes Klaudia

Stylist

"Amit a legjobban szeretek az Ivettel való munkával, hogy kihozza belőlem a maximumot. Amikor azt hiszem, hogy valamit nem fogok tudni megcsinálni úgy ahogy kéri, akkor kiderül, hogy igaza volt és mégis megy ez nekem, és ez a legjobb érzés az edzésben, mikor sikerélményem van, és fáradtan hagyom el a termet, és ezt neki köszönhetem. Szeretem azt, hogy vele nemcsak a látványos gépekkel edzünk, hanem visszamegyünk a gimnasztikai alapokhoz és sokszor kiderül, hogy ez sokkal fárasztóbb, mint a gépekkel való edzés. Ivettel edzeni nemcsak munka, hanem szórakozás is, valami vicces mindig történik. Én úgy érzem, hogy Ivett nemcsak az edzőm, hanem a barátom is 😊”

Tóth Regina

Főiskolai hallgató

"Ha teljes életmódváltásra vágysz, akkor Ivett a legjobb megoldás. Személyi edzőként, nemcsak a megfelelő edzést biztosítja, hanem a helyes táplálkozás összeállításában is óriási segítséget ad. Mindezek mellett odafigyel a felmerülő egészségügyi problémákra. 14 éves korom óta vagyok pajzsmirigy beteg és hiába sportoltam, diétáztam, a súlyfeleslegemtől nem tudtam tartósan megszabadulni. Ivett olyan étrendet állított össze nekem, ami mellett könnyebbé vált a fogyás. Az edzések mindig jó hangulatúak, maximálisan odafigyel mindenkire. A mozgás és táplálkozás mellett lelkitámaszt is nyújt és végig motivál az egész folyamat alatt. Neki köszönhetem, hogy már nincs bűntudatom evés közben és mindig lelkesen indulok az edzőterembe.”

Fogti Orsolya

közgazdász

"További sikerem, hogy régi hobbim, a futás területén a teljes életmódváltásnak, rendszeres (a futást is kifejezetten támogató) gyakorlatoknak köszönhetően, szintén sokat javult a teljesítményem.”

Kutassy Dóra

Anya / Vállalkozó
 "Rengeteget tanultam az új éltmódról. Megtanítottad, hogy élvezni kell az ételeket és mértékletesen igen is megengedhet magának az ember " rossz" dolgokat is :)”

Szerencsés Vanda

gyógyszerész

“Az órákat három szóban: eredményesnek, szórakoztatónak és motiválónak jellemezném.

Jó érzés úgy edzeni, hogy Ivett velem együtt tud nevetni a hibáimon (vagy épp bármi máson :) ), nem ítél el miattuk és segít kijavítani azokat. Éppen ezért válik a dolog motiválóvá is: egyre jobb és jobb leszek, többet bírok és szebben is csinálom a gyakorlatokat."

Tatiana Novoszelszkaja

 “ Élményteli óra! Ez jut eszembe a közös munkánkról.Szeretek vele dolgozni! Egyenletesen építi fel az izmaimat, látja hova kell több fókusz, mivel érhető el az, amit közösen átbeszélünk, figyelembe véve a gyengébb pontjaimat, amit mindenképp erősítenem kell. Mindig hangsúlyozza, hogy a végeredmény csak is Rajtam. Senki máson.

Több éve kezdődött az ismeretségünk és azóta ő számomra az Edző, a Pszihohógus és a Barát.”

Ti írtátok! - élménybeszámolók

Hosszabb, mélyebb beszámolók a közös munkánkról, ahogy Ők látták, ahogy Ti láttok...

Rausch Zsuzsanna / orvos

2019 nyarán elértem azt a súlyt (71kg), ami már végtelenül zavart, főleg, amikor a nagy melegben éreztem, ahogy járás közben a combjaim egymáshoz surlódnak - ez volt az utolsó csepp! Végre bevallottam magamnak, hogy nem tudom visszahozni a régi formámat (52-53 kg) önerőből. 

Egész életemben hobby szinten táncoltam, így a súlyom mindig stabil volt, sosem gondoltam volna, hogy szembesülök ilyen problémával! Van egy 2 éves gyerekem, szülés után mintha semmit sem változott volna a testem, sőt még csinosabb lettem. A szoptatás mellett nagyon megnőtt az étvágyam, 8 hónapos korig szoptattam, de utána ugyanúgy ettem, mint szoptatás közben, vagyis nagy adagokat és gyakran - így közel 20 kg híztam.
Úgy érzem a táncra vagy más mozgásra nincs időm és amikor egyedül csinálom - semmi sem válik rendszeressé a gyerek mellett. Egyik nap úgy döntöttem, hogy segítségért fordulok egy személyi edzőhöz, aki, elvárásaim szerint, rendszeresen és fokozatosan visszahoz engem a mozgás világába úgy, hogy ne újuljanak ki a táncos sérüléseim, közben visszafoggyak az eredeti súlyomra, fit legyek és közben jól érezzem magam edzés közben is (ne az órát figyeljem mennyi maradt hátra). 

Kellett valaki, aki odafigyel rám, aki mentorál, tanácsol és támogat! A fejemben egy pontos elképzeléssel indultam megkeresni az edzőmet az interneten. Abban is biztos voltam, hogy egy női edzővel szeretnék dolgozni, ezért a férfiak bemutatkozását el sem olvastam.

Első lépésként megkerestem a házamhoz legközelebbi termet. Az SXL Fitness teremről, már a szomszédaimtól is sok jó visszajelzést kaptam, ezért nagyon bizakodó voltam.El kezdtem olvasni a női személyi edzők bemutatkozásást. Ivett lett az első, akit elolvastam, mert már a profil képe is bizalmat sugallt számomra. Az első mondatokból már tudtam, hogy megtaláltam az edzőmet! 

A témák, amivel foglalkozik - mind az, amiben nekem szükségem volt segítségre. Tetszett, hogy táncos múltja volt, ezért biztos voltam benne, hogy jobban megért engem, de leginkább az tetszett, hogy ennyire szerteágazó tudással rendelkezik és ért mindenhez, ami - véleményem szerint - kötelező ebben a szakmában, hogy úgy érjünk el eredményt, hogy ne halmozzuk a sérüléseket, illetve a táplálkozásban is számíthatok rá, hiszen cukorbeteg vendégeivel is gyönyörű eredményeket értek el - ez mind nagyon bíztató volt számomra!Hogy őszinte legyek, végül senki más bemutatkozását végig sem olvastam, már annyira beleéltem magam, hogy Ivett az "igazi", hogy csak arra gondoltam, hogy ha túl sok vendége van, akkor hogyan tudnám őt meggyőzni, hogy velem is dolgozzon :)

Már 2 és fél hónapja járok Ivetthez edzeni, nagyon szeretem és élvezek minden alkalmat. Már most érzem, ahogy változik a testem, elindult a súlyvesztés és kezdenek kialakulni a testkontúrok. Örömet érzek, amikor tükörbe nézek és a környezetem is észrevette már a változást! Érdekes, hogy fürdés közben, úgy érzem, hogy kissebb felületet kell beszappanoznom, főleg a karjaimra gondolok itt :) Ezek mellett, kaptma egy profi mentort az étkezéseimhez - egészséges életfelfogáshoz. Ivett nagyon figyelmes, odaadó és maximalista ember, aki nagyon szereti a szakmáját és következetes az edzésekben, mert az egészséges fogyást célozza meg, amihez rengeteg erőt, türelmet és tanácsot ad, mivel ennek elérésében időre van szükség. 

Szeretem, hogy az edzései valóban személyre szabottak, ugyanakkor megszervezi az edzést úgy, hogy legyen motivációnk, sőt egyfajta versenyszellemet is érzek, ami még több drive-ot ad az edzéshez az én esetemben. Ugyanakkor, egyáltalán nem érzem, hogy ránk van erőltetve az edzésterve - annyira logikusan van felépítve az egész, de közben nem feletkezik meg az egyéni határokról. Észreveszi, ha már nehéz szusszal bírni és többször is megkérdezi pontosan mit érzünk, nem hanyagolja el az emberi tényezőt.Röviden: az együtt végzett munkánkat céltudatosnak, fokozatosan és jól felépítetnek érzem.

Az edzéssel kapcsolatban nem voltak félelmeim, mert egy pontos elhatározással érkeztem. Inkább az emberi tényezőktől tartottam: valóban olyan ember lesz az edzőm, amilyennek elképzeltem? - kedves, de bizonyos értelemben szigorú... Milyenek lesznek az edzőterem többi vendége és dolgozója? - befogadóak vagy utálatosak?Mindenben csupa pozitív élményem lett. A teremben mindenki figyelmes és kedves a másikkal, olyan mintha az emberek meg lennének válogatva - nagyon pozitív érzés ilyen környezetben edzeni! Ivett személyisége, pedig teljesen magával ragad, mint ember és szakértő egyaránt!Mindenképpen szeretném folytatni az edzéseimet Ivettel, és azt az életmódot, amire tanít, még akkor is, ha már elértem a célomat! 

Az eredmény fenntartásához fontosnak tartom a rendszerességet, mellette ott van a jó hangulat, szuper zenék, kikapcsolódás, fantasztikus emberek, jókedv és ELÉGEDETTSÉG!

Preininger Katalin / értékesítési és fejlesztési manager

A közös munkával kapcsolatban csak pozitív dolgok jutnak eszembe. 

Nagyon figyel arra, akikkel együtt dolgozik, minden mozdulatot figyelemmel kísér, és egyből figyelmeztet, ha valami esetleg nem helyesen van kivitelezve. Minden edzésnél jelen van, nem pedig a telefonnal, vagy másokkal foglalkozik.
Mielőtt elkezdtünk közösen dolgozni, féltem attól, hogy mit fognak gondolni rólam az emberek, nem lógok-e ki a sorból, nem nevetnek-e ki, illetve nem cikiznek amiatt, hogy túlsúlyos voltam. Attól is féltem, hogy milyen lesz vele együtt dolgozni, mert ott volt Ő, a gyönyörű, tökéletes testű, kedves, elbűvölő edző, akinek minden mozdulata wow, és én, a kövér lány, aki örült neki, hogy az első edzést végig bírta csinálni. Aztán jött a második, harmadik, negyedik, sokadik edzés, egyre jobban éreztem magam, és nem érdekelt ki mit gondolt, csak az számított, hogy igenis, én ezt is megcsináltam.
Azért választottam Ivettet, mert ránéztem, és az első pillanattól szimpatikus volt. Tetszett a profi leírás, és hogy csak nőkkel dolgozik. Hiteles volt, nem "árult" csodamódszereket, technikákat.
Minden óra csupa móka, kacagás, izzadás, izomremegés J Komolyra fordítva, én kifejezetten szeretem, ha minden órán keményen dolgozunk, amikor a harmadik-negyedik körben már remegnek az izmaim a mozdulatoktól. Minden órán tanulok valami újat, imádom, amikor tökéletesítgetjük a mozdulatainkat. Szeretem, ahogy felépíti az edzéseket, ahogy megdolgoztatja az izmainkat. Jó kis csapat vagyunk, pozitívan hatunk egymásra. A mai napig emlékszem az első óránkra, amikor a terem egyik részében gimnasztikáztunk. Hogy milyen büszke voltam arra, hogy végig csináltam az első órát, és már ott milyen sokat kaptam. Ahogyan egyik nap említettem neki, nem csak a testemet edzi, hanem a lelkemet is.
Sokat tanultam a táplálkozásról is. Szakmámból kifolyólag nagyon érdekel a táplálkozás, a mindennapjaimat a termékek fejlesztése teszi ki. Minden beszélgetés, ami a táplálkozásról szól, körülbelül végtelen, mivel mindig jön egy újabb téma, újabb kérdés, újabb felvetés, amiről kb. órákat tudnánk beszélni. Megtanultam azt, hogy milyen egy hatékony diéta, hogyan lehet helyesen étkezni, és már azóta nem teher a főzés, mivel nagyon hamar készen vagyok. Nagyon szeretem, amikor mesél a szakmáról, bármelyik aspektusa legyen az, mivel a lelkesedése pár másodperc alatt magával ragad.
100%-ban eredményesnek érzem a munkánkat. Nagyon sokat változtam, formálódtam. Szerencsére nem vagyok a régi önmagam. 30 évesen sokkal jobban, egészségesebben érzem magam, mint bármikor előtte.
Abszolút folytatni fogom az új életmódot, mert már a mindennapjaim része. 2018 áprilisától rendszeresen edzem, egészségesen táplálkozom, az életem része lett. Nem fogok hazudni, néha én is elcsúszok, megkívánok ezt-azt, de olyankor nincs bűntudatom J
A legnagyobb és legegyértelműbb változás az a -22kg, amitől eddig megszabadultam. Könnyed vagyok, jókedvű, mosolygós, kiegyensúlyozott, harmonikus. Nem tudom szavakba önteni, hogy milyen sokat kaptam Ivettől, de szerintem éreztetem minden alkalommal, amikor beszélünk. Van még munka bőven, de sokkal könnyebb vagyok lelkileg is.

Fogti Orsolya / közgazdász

Talán elsőre +5 kg nem is tűnik olyan nagy súlyfeleslegnek, mégis sokszor pár plusz kiló leadása jelenti a legnagyobb problémát.


Mivel engem ez a viszonylag kis felesleg is nagyon zavart, évek óta próbálkoztam különböző módszererekkel (sportokkal, diétákkal) a fogyás érdekében, de mivel egyedül a pontos arányokat sosem sikerült egészen megtalálnom, az eredmény mindig ugyanaz volt; még ha nagy nehezen pár kg-tól sikerült is megszabadulnom, pár hét múlva kezdhettem előlröl az egészet.
Amióta elkezdtem Ivetthez járni, a változatos edzések mellett egy személyreszabott, nagyon változatos étrendet is kaptam, ami amellett, hogy abszolút tartható, és teljesen laktató, még nagyon finom ételekből is áll. További pozitívum, hogy ha az órákon bármilyen életmóddal kapcsolatos kérdés felmerül bennem, még sosem fordult elő, hogy nem kaptam volna rá választ.
További sikerem, hogy régi hobbim, a futás területén a teljes életmódváltásnak, rendszeres (a futást is kifejezetten támogató) gyakorlatoknak köszönhetően, szintén sokat javult a teljesítményem. Ameddig korábban 75, most 60 perc alatt tudok lefutni 10 km-t, és bízom benne, hogy hamarosan 40-45 perc alatt is menni fog ez a távolság.
Számomra teljesen hihetetlen, hogy annak ellenére, hogy most sosem vagyok éhes, mégis most vagyok a legvékonyabb, és mindennek köszönhetően a legkiegyensúlyozottabb is. Nagyon köszönöm Ivett a segítséget!

Litauszki Dóra 

Az órák számomra a teljes testi-lelki feltöltődést jelentik minden alkalommal. Ha renszeresen tudok járni, nagyon hamar látom a feljődést/változást az alakomon. ;)

Éreztem, hogy nagyon "szabálytalanul" végzem a gyakorlatokat, és emiatt rosszul éreztem magam ha egyedül mentem el edzeni. Abszolut sikerült ezt a félelmet oldani, Ivett szakértelmének köszönhetően.

Első sorban a természes kedvessége, segítőkészsége miatt választottam Ivettet, es a támogatása a reális tesképem elérésében elengedhetetlen. Valamint hiteles embernek és edzőnek tartom. Csodaígéretek és ködösítés nélkül dolgozik.

Kemény, ámde nagyon jó hangulatúak az edzések, teljesen kikapcsol és feltőlt.

Rengeteget tanultam az új éltmódról. Megtanítottad, hogy élvezni kell az ételeket és mértékletesen igen is megengedhet magának az ember " rossz" dolgokat is :)

Elértem azt az alakot amit szerettem volna és tartani is tudjuk :)

Mindenképpen folytatni fogom ezt az életmódot, edzést és táplálkozást.

Tehát összességében nagyon jól érzem magam a bőrömben, feszesebb izmosabb, tónusosabb alak. És mindig várom az újabb edzést.❤️