Fitness Life Managing

Ha van célod, de nem tudod hogyan indulj el rajta, akkor egy komplex szolgáltatásra lesz szükséged. Mi is a fitness life menedzser fealadata?


Amit kapsz

Különbözőek vagyunk, az igényeink és lehetőségeink is különböznek és ez nem csak természetes, de teljesen elfogadható is. :)

Az is normális, ha bekerülsz a fitnesz világágba, egy kicsit túl sok az információ, de túl sok a kérdés:

Milyen diétát válassz? Milyen edzőt, vagy sportot válassz a céljaidhoz? Milyen eszközökre lesz szükségem? Honnan szerezzem be ezeket az eszközöket? A jó ajánlatok valóban jók? Milyen szempontok alapján vásárolj súlyzókat, gumiszalagokat, taposógépet, vagy futópadot? 

A kérdések sora szinte végtelen! Különösen fontosak ezek, ha sérülésed van, vagy végtelen, esetleg nagyon is véges a pénztárcád.

Ha eleged van abból, hogy hülyének néznek és megpróbálnak szakzsargonnal elbizonytalanítani...

akkor komoly segítség lehetek Neked! 

Nem mindenre én leszek a megoldás, de megtalálom Számodra azokat az edzőket, dietetikusokat, orvosokat, eszközöket, akik a lehető legtöbbet tudnak Neked segíteni célod elérésében!Nem csupán tanácsadás, hanem egyéni igényfelmérés alapján összeállított javaslat, melynek elfogadása esetén jön a lényeg!

Ha tudjuk mit szeretnénk és mennyiért, akkor kapcsolataim és szakmai múltam, tapasztalataim alapján a legjobb ár-értékkel rendelkező ajánlatokat hozom el Neked olyan helyekről is, amikre Te rá sem találsz!

Az én dolgom, hogy Te megkapj mindent, amit szeretnél, méghozzá a legjobb minőségben és árakon, amik jelenleg a piacon elérhetők. Beleértve a mindenki által ismert Dechatlon, Hervis...stb vonalakat, és a professzionális termék- és gépforgalmazással foglalkozó cégeket is. Nem csupán vásárlás, de bérlet esetén is.

Ne engedd, hogy reklámok, vagy sikerdíjjal manipulált edzők, értékesítők rossz, vagy nem testhezálló megoldásokra beszéljenek rá! Bízz olyan emberben, aki mindvégig a Te érdekeid képviseli!

SZEMÉLYES, VAGY ONLINE KONZULTÁCIÓRA!

A konzultáció díja 15.000 HUF, mely a webshopban is megvásárolható, de személyesen és utalással is rendezhető.

Ha kérdésed van, tedd fel bátran!

Írj nekem messengeren, vagy mailben: darabosivett@gmail.com vagy info@ivettsport.hu