workshop részletek

FitDining workshop

FELTÖLTÉS ALATT...

Hamarosan jelentkezhetsz életed legjobb workshopjára!

Olyan élményben lehet részed, ahol az elméleti tudást a gyakorlatban is alkalmazhatod! Egészség és táplálkozási alapismeretek a gyakorlatban. Azonnali válaszok a kérdéseidre, szuper hangulatban, profi háttérrel, ahol nem csak megfigyelhetsz, hanem magad is elkészíted az ételed! Kell ennél több?

A FitDining a gondolkodó emberek workshopja, ahol nem csak jó hangulatban főzünk, hanem tanulunk is!

Ha eddig nem tudtad hogyan lépj túl a csirke-rizs-saláta kombón az egészséges életmód szabályait is betartva, akkor itt a helyed! 

Megtanulhatod az ételeid ízessé, izgalmassá, kívánatossá tenni, a felmerülő kérdéseidre pedig azonnal válaszokat kapsz. Ez a workshop olyan élményt kínál, mely megváltoztathatja az egész életed. Folyton fogyókúrázók, egészségtudatosan étkezők, családosok, fitness táplálkozás után érdeklődők Mekkája lesz az újonnan induló FitDining workshop sorozat!

Nem kell tovább böngészned új ötletekért, a kurzus után pontosan tudni fogod mit, mikor egyél, milyen alapanyagokat használj és hogyan tedd színessé, izgalmassá a mindennapi étkezéseid időhatékonyan, gazdaságosan, előrelátóan anélkül, hogy folyton az ételeken kellene, hogy járjon az eszed.

Az eddigi táplálkozási tudásanyag most elhagyja a papírformát és kilép a valóságba, ahol együtt készítjük el azt a 4-5 fogásos menüt, amikkel Te is elégedett leszel, és bármikor bezsebelheted a családod, barátaid, alkalmi vendégeid dícséreteit!

Mottóm; "A kiváló szórakozás hasznos tudással párosítva megéri, hogy időt szánjunk rá!